Vi sørger for jeres fulde sikkerhed

Modtag et tilbud på

professionel låseservice, overvågning eller alarmer

Nyinstallation og udskiftning af låse, gitre og porttelefoner samt omkodning. Vi tilbyder elektroniske låse, dørlåse med kode, adgangskontrol, overvågning og alarmsystemer.

Beskriv din opgave, og få et uforpligtende tilbud

"*" indicates required fields

Andet
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Høj kvalitet og dedikation i alle vores sikkerhedsløsninger

Med over 20 års erfaring tilbyder vi specialiserede sikkerhedsløsninger for erhvervskunder og privatkunder på Sjælland og i København. Vores tjenester inkluderer installation og opdatering af elektroniske og digitale låse, gitre, porttelefoner, adgangskontrolsystemer samt overvågnings- og alarmsystemer.

 

Vi garanterer skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser, der imødekommer jeres behov.

Modtag et tilbud

Hør på vores kunder

3

Grunde til at vælge
Safety Låse & Sikring

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi er en af de mest kompetente virksomheder når det omhandler sikkerhedsløsninger. Vi har 100% tilfredshedsgaranti.

Erfaring og Professionalisme

Vores mere end 20 års erfaring betyder, at vi kan tilbyde dig de bedste og mest pålidelige løsninger, uanset hvilken type opgave det drejer sig om.

Hurtige og fleksible

Vi lytter til jeres specifikke sikkerhedsbehov og leverer hurtige, fleksible løsninger, der præcist matcher jeres virksomheds krav og behov.

Konkurrencedygtige Priser

Hos os får alle erhvervskunder topkvalitet uden at kompromittere budgettet. Vores prissætning er transparent og konkurrencedygtig

Låseservice

Hos os får du professionelle og sikre løsninger i forbindelse med alle typer af låseservice. Vi løser opgaver for erhvervslivet, lige fra dørlåse til mere komplekse låsesystemer.

Overvågning

Vi tilbyder både installation og vedligeholdelse af overvågningssystemer. Skal din virksomhed have installeret et nyt overvågningskamera, klarer vi det hurtigt og effektivt.

Alarmsystemer

Vi installere og sikre dig de mest pålidelige alarmsystemer til erhverv. Du kan trygt overlade din virksomheds sikkerhed til os, når det kommer til alarm og sikkerhed.

Elektroniske låse

Vi tilbyder et bredt udvalg af elektroniske låse til virksomheder. En elektronisk lås øger sikkerheden og gør det nemmere at kontrollere adgang til dine lokaler.

Adgangskontrol med brik og kode

Vi kan installere systemer til adgangskontrol, som kan styres med brik eller kode. Disse systemer er ideelle til virksomheder der vil have fuld kontrol over, hvem der har adgang til deres bygninger.

Gitre og porttelefoner

Vi leverer professionelle løsninger indenfor gitre og porttelefoner til erhverv. Disse løsninger sikrer optimal beskyttelse og kontrol ved adgangspunkter til din virksomhed.